3 en 4 oktober 2019 heb ik de specialisatietraining van Rots en water voor het werken met psychosociaal trauma gevold. Dit biedt mogelijkheden om kinderen die bijvoorbeeld te maken hebben met problematiek rondom hechting, een heftige gebeurtenis hebben meegemaakt, een naaste hebben verloren, te maken hebben gehad met een vorm van mishandeling enz. te kunnen ondersteunen middels deze psychofysieke training. Tijdens deze training heb ik geleerd hoe ik de verschillende Rots & Water vaardigheden samen met andere, nieuwe oefeningen kan inzetten om deze kinderen en jongeren aan te spreken op eigen veerkracht. Rots & Water draagt bij aan het normaliseren van de symptomen van trauma die activering van stressreacties oproepen. We doen dit door herstellende actiepatronen aan te spreken waardoor belemmerende overlevingsstrategieën veilig en stapsgewijs kunnen worden geneutraliseerd.

Werken met psychosociaal trauma, Rots en Water

Samen met Jorine van beurden van speltherapiepraktijk Eindhoven heb ik de training Timemanagement voor ouders gevolgd. (september 2019) We zijn zeer enthousiast over deze praktische en ook inhoudelijk goede en leuke workshop. We zijn dan ook van plan op korte termijn hiermee aan de slag te gaan en deze workshop voor ouders aan te gaan bieden. Via deze website en instagram/facebook zullen we melden wanneer hier nieuws over is!

Time management voor ouders

In Januari 2019 heb ik mijn Brain Blocks certificaat behaald. Ik ben nu ambassadeur van Brain Blocks.

met Brain Blocks begeleid ik kinderen (en hun omgeving). M.b.v. het materiaal dat gebruikt wordt probeer je tot 1 taal te komen. Brain Blocks kan ingezet worden als psycho-educatie, als communicatiemiddel of om therapeutisch te werken. Lees er meer over onder het kopje "wat doe ik".

Brain Blocks

Vanaf nu ook actief op facebook en instagram!

Via die weg breng ik jullie ook graag op de hoogte van nieuws, interessante informatie en mooie ervaringen.

Social media

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Ik ben trots want op 9 Oktober hebben alle kinderen van groep 8 van basisschool De Piramide in Deurne hun Rots en waterdiploma behaald! Samen hebben we hard gewerkt aan bijvoorbeeld grenzen aangeven, vertrouwen op een ander en jezelf, respect hebben voor elkaar en samenwerken. Superknap dat het iedereen gelukt is zijn of haar plankje door te slaan!

Rots en water

Vanaf 14 augustus 2018 werk ik samen met Praktijk speltherapie Eindhoven. Elke dinsdag zijn wij samen aanwezig op locatie St.Theresiatraat 1a te Eindhoven.

Ik ontvang daar met veel plezier kinderen en ouders voor coachingtrajecten.

Samenwerken

Tel : 06-45089424

Adres : Amer 99, Deurne

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon