Over mij

Kindercoach Mienoe

Dit ben ik

Ik ben Mienoe van Pinxteren en woon samen met mijn man en twee kinderen (18 en 7) in Deurne. Ik ben gedragsspecialist in het primair onderwijs en werk 2 dagen op een SBO school. Daarnaast heb ik sinds 2018 mijn eigen praktijk. Het voelt bevoorrecht om dagelijks bezig te mogen zijn met mijn passie, kinderen.

Het werken en spelen met kinderen levert mij elke dag mooie en waardevolle momenten op. Elke dag is anders, niets is voorspelbaar. Ik hou van afwisseling, ben flexibel, improviseer graag en handel en denk creatief. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat ik mijn begeleiding aanpas aan het kind wat ik voor me heb. Natuurlijk is er een plan, iets wat je wilt bereiken maar de weg ernaar toe ligt nooit vast. Met ieder kind of iedere groep bewandelen we een eigen pad en de kinderen spelen de hoofdrol. Ik geniet er enorm van wanneer ik zie dat kinderen zich ontwikkelen. De mooiste momenten ervaar ik wanneer ze zelf beseffen dat ze zijn gegroeid. Daarnaast vind ik ook het proces wat ik met ouders doorloop erg belangrijk. Het gevoel dat je samen je best doet om een kind te ondersteunen in zijn of haar behoeften en samen successen ervaart geeft mij veel voldoening.

KET

Mijn visie

Het hart staat voor werken vanuit liefde voor kinderen. De puzzel staat voor een kind dat zichzelf niet 100% oké voelt.

Samen hebben we als doel dat de coaching of training gaat helpen het puzzelstukje weer op zijn plek te krijgen. Voor mij is het allerbelangrijkst dat elk kind zich waardevol en geaccepteerd voelt. Ik streef ernaar dat elk kind waarmee ik aan de slag ga trots op zichzelf kan zijn.