Over mij

Dit ben ik

Ik ben Mienoe van Pinxteren en woon samen met mijn man en twee kinderen (17 en 6) in Deurne. Na verschillende functies in de kinderopvang en het onderwijs ben ik nu gelukkig met de afwisseling tussen het werk voor mijn eigen praktijk en mijn baan als gedragsspecialist in het speciaal basisonderwijs. Het voelt bevoorrecht om dagelijks bezig te mogen zijn met mijn passie, kinderen.

Het werken en spelen met kinderen levert mij elke dag mooie en waardevolle momenten op. Elke dag is anders, niets is voorspelbaar. Ik hou van afwisseling, ben flexibel, improviseer graag en handel en denk creatief. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat ik mijn begeleiding aanpas aan het kind wat ik voor me heb. Natuurlijk is er een plan, iets wat je wilt bereiken maar de weg ernaar toe ligt nooit vast. Met ieder kind of iedere groep bewandelen we een eigen pad en de kinderen spelen de hoofdrol. Ik geniet er enorm van wanneer ik zie dat kinderen zich ontwikkelen. De mooiste momenten ervaar ik wanneer ze zelf beseffen dat ze zijn gegroeid. Daarnaast vind ik ook het proces wat ik met ouders doorloop erg belangrijk, het gevoel dat je samen je best doet om een kind te ondersteunen in zijn of haar behoeften en samen successen ervaart geeft mij veel voldoening.

Kinderen en ouders die te maken hebben met een ontwikkelingsstoornis hebben een speciaal plekje in mijn hart. Ik ondersteun dan ook graag iedereen die hiermee te maken heeft.

Mijn visie

Het hart staat voor werken vanuit liefde voor kinderen. De puzzel staat voor een kind dat zichzelf niet 100% oké voelt.

Samen hebben we als doel dat de coaching of training gaat helpen het puzzelstukje weer op zijn plek te krijgen. Voor mij is het allerbelangrijkst dat elk kind zich waardevol en geaccepteerd voelt. Ik streef ernaar dat elk kind waarmee ik aan de slag ga trots op zichzelf kan zijn.

Voor de kinderen

Op mijn werk...

Dit is mijn gezin

Als ik vrij ben...

Tot ziens