IMG_9949 (3)_edited_edited.jpg

Ik ben Mienoe van Pinxteren, getrouwd en woon samen met mijn man en twee kinderen (14 en 3) in Deurne.

Sinds 1998 werk ik met kinderen.

Ik ben afgestudeerd als gedragsspecialist in het primair basisonderwijs en nu 12 jaar werkzaam in het speciaal basisonderwijs. Ik begeleid leerkrachten en leerlingen.

De hulp die ik bied is gericht op de sociaal emotionele ontwikkeling en heeft dus te maken met gedrag. Je kunt denken aan, emotieregulatie, faalangst, zelfbeeld, agressie, sociale vaardigheden, omgaan met ADHD of bijv. autisme.

Ik ben flexibel en praktisch ingesteld. Mijn rijke werkervaring met kinderen en alle gevolgde nascholing hebben mij veel kennis verschaft die ik weet om te zetten in handelen.

Ik kan niet toveren maar op een leuke speelse manier onderzoek ik met kinderen wat hun kracht is en probeer ze te motiveren om hun doelen te bereiken. We proberen de doelen realistisch en haalbaar te houden zodat er succeservaringen opgedaan worden.

Ik ben erg leergierig en blijf me steeds ontwikkelen.

Daardoor zal ik ook steeds breder worden in mijn aanbod.

Bij elke begeleiding die ik uitvoer gebruik ik al mijn kennis en ervaring. Ik gebruik niet snel een vooraf bepaalde aanpak. Ik maak gebruik van verschillende technieken en methodes, aangepast op wat de persoon die ik begeleid nodig heeft.